Připravujeme

„Něco se chystá.“ To je v muzikantském světě už tak nadužívaná věta, že při ní snad všem muzikantům minimálně začne cukat v koutcích. A já si ji dnes použiju, taky s úsměvem, ale s trošku jiným. S hřejivým, spokojeným a natěšeným pocitem, že konečně tvoříme!

Je tomu pár dnů, co jsem stála na pódiu se svým doprovodným kytaristou a skvělým kamarádem, který ve mně umí vždycky zanechat některou ze svých úvah tak, že nad ní pak ještě dlouho rozjímám, a ten mi povídá (teď trošku parafrázuji): „Když něco tvoříš, neměla bys to nechat ležet příliš dlouho. Je bezva zdokumentovat a zaznamenat tu tvůrčí chvíli, kterou zrovna máš. Když necháš čas běžet, budeš cítit jinak.“ 

A víte co – měl pravdu. Je čas pohnout ledy. A tak se máte na co těšit: chystáme první autorské písničky s mými texty, v tuhle chvíli jsou v procesu hned dvě ve spolupráci s mojí kolegyní, kamarádkou a zároveň skvělou hudebnicí a aranžerkou Karolinou Šustovou. Pokud mi tam nahoře dopřejí, chystáme také takový malý tribute jednomu skvělému muzikantovi, který si to víc než zaslouží. Včetně klipu. 

A závěrem mám jeden rest. Tím to začnu a v nejbližších dnech pustím do online světa náš malý remake písně „Human Nature“, který mi už příliš dlouho leží ve virtuálním šuplíku. 

Těším se, že u toho všeho budete.

Share:
©ROKA