HUMAN NATURE cover

„Human Nature“ original song by Michael Jackson, cover by Trijntje Oosterhuis

ROKA ACOUSTIC cover

Lead voice & vocals: Kateřina Romansová

Guitars: Karel Bárta

Recorded in October 2020.

Už je tomu nějaký pátek zpět, kdy jsme si řízením vyšší moci prošli tím zvláštním a často nelehkým obdobím, kterému já zpětně říkám „doba covidová“. Čas převážně strávený v našich domovech, myslím, že každý jsme se tak nějak snažili přijít si na způsob, jak se s tou podivnou dobou vypořádat. Pro muziku to nebylo o moc jiné – když se ohlížím zpět, hudba a hlavně živá produkce podle mě v té době dostaly docela na frak. My s Karlem jsme to tenkrát pojali tak, jako řada dalších muzikantů – začali jsme alespoň tvořit doma. Každý ve svém doma. Pro nás, pro vás. Výsledek jsme pak spojili na dálku skrze virtuální prostor. Tak! Převezli jsme covida.  A pak se stala ta věc, za kterou se stydím a musím ji KONEČNĚ napravit – náš cover písničky „Human Nature“ skončil až do dnes ve virtuálním šuplíku. 

Konečně tedy náš malý domácí klip pouštím do světa. Symbolicky – v den mých narozenin. Skláním tím poctu velkému music manovi, jemuž písnička patří a také písničkářce a skvělé muzikantce, která nás svou interpretací velmi inspirovala k tomu náš cover vytvořit. Vám, kdo mačkáte „play“, přeji, abyste si „Human Nature“ v našem podání užili! 

Sdílím s ní také přání, ať je doba covidová, ve které náš cover vznikal, už jen minulostí. Ať se můžeme už vždycky zase setkávat, tvořit a sdílet – vždyť to je přece Human Nature. 

Share:

Leave a Reply

©ROKA